Random facts about me

 
- Jag överanvänder deoderant och parfym, hehe.

- Jag har skolios, dock inte så allvarlig, men jag har ont i ryggen och nacken p.g.a det.

- Förutom skoliosen har jag även haft problem med lederna och schlatter, som jag som tur är har lyckats träna bort. Jag har alltså tillbringat en hel del tid på sjukhuset.

- Min styrka bland hästarna är att jag är väldigt lugn och mjuk. 

- Mina ben och höfter är olika långa vilket även det bidrar till ännu lite mer ryggont.

- Min favoritresturang over all är Vapiano.

- Jag är lite halvsur för att jag inte kunde gå på smygpremiären av Divergent men samtidigt tycker jag att det var värt det tusen gånger om att få vara skidlärare då det var fantastiskt och nu vet jag vad jag vill jobba med.

 

'CAUSE IT'S DIVERGENT DAAAAY

 
SÅÅÅ TAGGAD!

En halv skoldag kvar

Dagen idag har varit lugn, jag har pluggat stenhårt hela eftermiddagen inför ett prov jag har imorgon och jag kan det nästan nu så det är skönt. Bara att nöta lite mer så sitter det nog! Har även tittat på top model och en annan serie, men annars har det varit plugg konstant. Inte det roligaste kanske men med tanke på hur resten av veckan kommer bli så ska jag inte klaga, man måste ju ha bra betyg också!

Imorgon går jag halvdag i skolan och sedan drar jag hem för att ta det lugnt innan jag åker till stallet. Hade tänkt ta med mig kameran och knäppa lite bilder, måste ha nya bilder till mitt instagram konto! Efter ridningen sätter jag mig på en buss direkt och åker in till Ropsten där jag möter upp Linnea för att åka in till stureplan och käka middag på Vapiano. 

Sedan händer något som jag har väntat sisådär ett halvår på. DIIVEEERGEEENT!! Jag och Linnea hade tänkt måla tatueringar, klä oss i svart och sådär, är det premiär så är det. Är så himla taggad verkligen. Har dock inga förväntningar alls för att jag inte vill bli besviken, men jag hoppas verkligen att den kommer vara lika awesome som boken!
 

Instagram

Tova & Belissa
Nu har vi en fotoinstagram tillsammans som ni kan följa för att ta del av de bilder som kanske aldrig kommer upp på bloggen, och vissa som faktistk gör det. Om ni är interesserade, följ @horsephotographers på instagram.
 
Random Facts:
° Vi har 1107 bilder i vårat arkiv
° Detta är vårat inlägg nummer 705
° Bloggen har exicterat i ett halvår
° Det var Emelie som tog upp att vi skulle starta blogg tillsammans
 

HISS



Alltså helt ärligt, hur snygg är inte den här tjocktröjan från Spooks?! Skulle verkligen inte tacka nej till någon av dem, även om den royalblåa och korall var lite extra fin. Älskar att de är lite figursydda och sitter åt lite, jag tycker det är mycket snyggare än om de bara "hänger" och är helt raka. Jättefina färger och härliga detaljer dessutom! Stor tumme upp till den här tröjan. Om ni är intresserade av att köpa den finns den att köpa på hööks! ♥

Godmorgon Tisdag ♥

© Min kärlek till denna lilla ponny ♥
Tisdag idag, jag har en helt oplanerad dag idag också, tyvärr. Det som ska göras är väl att stenplugga inför franskan imorgon och utöver det så har jag inget speciellt. Jag får väl hitta på något haha. Tisdagar brukar vara väldigt trista för mig, jag kanske åker och tränar eller något sådant. 
 
Ni får har en supergrym dag! Jag skriver inlägg när jag kommit hem.
 

Godnatt

Nu ska jag sova i hopp om att må bättre till imorgon då jag har några lektioner som jag känner att jag måste gå på. Jag har väld inte gjort specielt mycket idag, det skulle väl vara att jag har fixat klart alla bilder från igår vilket tog vääldigt lång tid. Annars så har jag pluggat och sovit. Det är min dag. Jag var nämligen sjuk idag. Men vi hörs imorgon....
©©©
Shere Khan blev glad att komma ut i hagen så han slängde lite med huvudet!
 

Bilder Dressyrtävling 27/4

Det är supersträng copyright på alla bilder i det här inlägget, de får endast användas av ryttaren på bilden. Om ryttaren lånar min bild så SKA en länk hit finnas med och tagga mig på instagram med @emeliesturkphoto. Detta eftersom jag har valt att inte sätt logga på bilderna. Jag kommer att anmäla den som tar min bild utan att fråga.
Innebilderna blev inte lika bra som de ute och det är därför ni får se fler utebilder än innebilder. De bilderna som är ute är från framridningen och de som är inne är från själva banan, alltså när ekipaget red sin ritt. Jag tycker i alla fall att de bilderna som togs ute blev super! Vad tycker ni?
 

Veckans Planer

Måndag: Inget
Tisdag: Inget
Onsdag: Dressyr
Torsdag: Käpphäst-KM
Fredag: Hööks m Andrea, Dressyr
Lördag: Osäker
Söndag: Fota hopptävling med Tova

Godmorgon!

Idag är det måndag och för ovanlighetens skull har jag ingen måndagsångest alls faktiskt. Det händer bara roliga saker den här veckan och jag är väldigt taggad på det faktiskt!

Tyvärr blir det en hästfri dag idag, men istället så ska jag på en föreläsning / föredrag tillsammans med mamma och Olivia. Ska bli rätt kul faktiskt, säkert väldigt intressant. Sedan blir det även en del plugg, inte det roligaste man kan göra kanske men det får fungera! Sista perioden nu innan det är sommarlov, bara att kämpa på.

Hoppas ni får en grym dag iallafall, för det ska jag försöka ha. Puuss ♥
Fyra år gammal bild på Linn, Olivia och jag. ♥

Måndag

Nu är det måndag, och eftersom att detta är tidsinställt så vet jag inte om jag är frisk eller inte, och jag ska till Lidingö Centrum för att hämta ut mitt ID kort efter skolan pch sedan så är det plugg som gäller, tyvärr. Utöver det så är den här måndagen en väldigt lugn dag. Det är endast 3 dagar och sedan är det långhelg vilket är otroligt skönt. Men vi får hålla tummarna för att jag mår bra och inte ligger hemma och är sjuk idag.
 

Hej på er

Oliver i fredags ♥
Hej! Igår så var jag ju hela dagen på Yuris gård, vilket var jättekul som vanligt. Jag tog inga bilder tyvärr men jag fick i allafall rida på Ivar vilket verkligen var kul. Jag tycker så himla mycket om Ivar så det är inte sant. Han är en underbar ponny. Ja och då kom jag hem vid 6, åkte hem och duschade, bytte om och åt pizza med mina tjejer! ♥ Efter det så satt vi ute och pratade ganska länge och sedan så åkte jag hem och somnade direkt. 
 
I morse så skulle jag till stockby för att vara funktionär på dressyrtävlingen. Tog också med mig kameran och har tagit så otroligt många bilder... Över 1000 stycken faktiskt och tyvärr kommer jag inte att hinna redigera så många på ett tag men snart ska jag kunna bjuda på några. Efter tävlingen så åkte jag hem för att åka och handla med min kompis då vi skulle ha någon konstig klassmiddag i grupper. Så vi handlade och sedan så kom Alma och vi lagade maten och bjöd våra föräldrar. Det blev rätt lyckat men nu har de precis åkt hem och jag sitter och laddar över bilderna från dagen. Jag mår rätt illa nu också tyvärr men jag får se till att må bra imorgon.
 

Veckans planer

Måndag: Skola och sedan gå på något föredrag med mamma och Olivia.

Tisdag: Skola, efter det plugga.

Onsdag: Halvdag i skolan, efter det stallet för att rida och slutligen mot Sergel för att titta på Divergent premiären. Taggaa!

Torsdag:
Grönan med några kompisar.

Fredag: Antagligen åka till Wilmas farmor och farfars gård, där vi ska ha hästarna i sommar, sedan dressyrträning på kvällen.

Lördag:
Provridning.

Söndag:
Uteritt med alla andra ungdomar på Ekholmsnäs, ponnycupsmiddag.
 
 

Dagens ridpass

Tack till Wilma som fotade ♥

Passet idag gick helt OK. I början var hon väldigt spänd och okoncentrerad, antagligen på grund av värmen, men efter en stund lossnade hon och jobbade fint. Jag red mycket på volten, flyttade ut bakdelen och till slutet red jag en övning med bågar och volter. Minns faktiskt inte så mycket, haha, och jag red inte så bra heller på grund av värmen och att jag knappt hade ätit någon frukost. Fin häst iallafall!
 
 

Bilder på hoppspecialen

Om du inte är med på någon bild, är det bara att kommentera så kan jag se om jag har någon bild!