Gårdagens Ridpass

Foto: Lisa Burman
Igår var det dressyr i kombin och jag fick Diana vilket jag faktiskt inte väntade mig. Riktigt roligt att få rida henne så mycket som jag gjort på sista tiden. I alla fall så red vi mycket sidvärts och övergångar. Det gick väldigt bra för mig med det. Diana behöver mycket övergångar och sidvärts. Dock så hamnade hon rätt lät bakom hand men det är fortfarande något jag kämpar med på henne. Hon lägger sig väääldigt gärna bakom hand. 

Diana var i alla fall jätteduktig och det var nog ett utav våra bättre pass på senaste tiden. Jag hoppas på att få rida henne nästa dressyr igen eftersom att det gick bra. Jag har haft lite motgångar med henne men det var skönt att det faktiskt funkade nu. 

sanna hyvärinen

Hej, jag heter Sanna och jag brinner verkligen verkligen för mode. Loreal Paris håller just en tävling inom mode och trender som jag deltar i. Jag har skrivit ett inlägg om hur jag tror modet 2015 kommer att se ut. http://fashionjoint.se/2014/september/hur-ser-modet-ut-2015.html#comment
Snälla rösta på mig här i tävlingen om du gillar mitt bidrag: http://www.lorealparis.se/next-trend/1198/ Det skulle betyda jätte mycket!

2014-09-13 @ 21:38:22
URL: http://socosy.blogg.se/

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback