Dressyr på Pixel

Idag fick jag sitta på Pixel, ett lite mindre och väldigt tjockt skäcksto. Idag var första gången hon gick med i P7an efter en längre periods vila och hon har inte riktigt fått upp konditionen eller musklerna till hundra procent igen men det kommer. Iallafall gick det riktigt, riktigt bra idag!

Vi jobbade med böjda spår idag och även lite skänkelvikning samt förvänd galopp. Pixel var lite ostadig först men hon blev finare och finare hela tiden, i skritten och traven hade jag henne precis där jag ville ha henne och hon var otroligt mjuk. Galoppen gick lite mindre bra i början då hon blev taggad, pigg och i kombination med det även snubblade. Efter ett tag löste sig det också och hon blev jättefin! Till slutet gjorde vi en galoppövning som var lite hetsig, väldigt mycket byte av galopp. Hon tyckte det var såå kuuul och fattade snabbt vad det gick ut på, behövde knappt bryta av innan hon fattade om på precis rätt ställen. 

Åh, den här ponnyn är verkligen himla härlig! Positiv och glad hela tiden. Dessutom väldigt mjuk i munnen, tycker nog nästan att hon är den ponnyn på Stockby som är bäst i munnen. 
Pixel, sommaren 2013.


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback