Dagens ridpass

Dressyrträningen idag gick faktiskt superbra, jag hade Eminem (no shit) och han var väldigt duktig! Vi jobbade nästan bara i skritt, en evighetsövning med skänkelvikning, volter och bogen in. Vi travade lite, dock inte så mycket. Det var helt enkelt ett pass där vi skulle få hästarna så lugna och bra i formen som möjligt och ha en bra känsla, skritt är som Lotta sa en underskattad gångart.

Eminem fungerar jättebra på den här övningen, han var verkligen jätteavslappnad redan från början. Mjuk och fin i munnen. Han var lite motvillig på skänkelvikningarna, särskilt de motställda, men ibland var de faktiskt riktigt fina. När vi sedan började trava så var han verkligen lösgjord och  så så så fin, han jobbade verkligen och för en gångs skull kunde jag rida honom i stadig form - som han inte gick ur en enda gång - under nedsittning. Dessutom var han så avslappnad att han till och med var lite seg, när han är det så trivs han verkligen med ryttaren och i situationen.

När vi travade av var han mjuk och fin, lite piggare än innan då det var hästar lite överallt men det kändes ändå inte stressat. Är jättenöjd med dagens ridpass, tror att det är ett av våra bästa tillsammans faktiskt. Är väldigt kär i den här ponnyn vid den här laget, om jag hade haft chans och möjlighet hade jag köpt honom på studs. 


Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback