Godmorgon ♥

Igår så var vi på Karlshem och hämtade hem ponnysarna. Wilma fick en lite kraftigare, svart / väldigt mörkbrun d-ponny och min nya stjärna heter Silver Star. Han är en d-ponny skimmel, väldigt ädel och alla som jag pratat med säger att han är underbar att rida. Känns riktigt bra faktiskt, han är otroligt söt och snäll. Det gick toppen på resan, han stod som en ängel i transporten och backade lugnt och fint ut. Lite hispig där ute men ingen fara. 

Vi släppte ut Zantiago (Wilmas ponny) och Silver en stund i hagen när vi kom till Gunboda för att låta de hälsa på varandra. Antagligen har de gått med varandra förut då de inte ens hälsade på varandra utan gick iväg tillsammans, så man kan säga - bokstavligt talat - att de blev vänner på direkten. Hoppas att det går bra i framtiden också!

Idag blir det första ridpasset på honom, blir otroligt spännande. Antagligen kommer han vara pigg eftersom att det är ett nytt ställe och att han stod igår men det ska nog gå bra. Blir lite lugn ridning på banan i alla gångarter bara för att känna på honom! Kanske skrittar ut lite också, fast isådanafall bara om Wilma följer med då jag inte hittar runtomkring där än.

Ebba

åh hyr hon Zantiago? Han stod ett på compass för något år sedan, super mysig är han!

2014-06-11 @ 21:08:01
URL: http://ebbsod.blogg.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback