Svar på kommentar


Jaa, tack - det hoppas jag med, hihi! Kan förklara lite kort vad ponnycupen går ut på, kan vara fler som inte har någon aning.

Så här står det på Stockholms ridsportsförbunds hemsida: " Stockholms- och Ponnycupen är en utbytestävling i dressyr och hoppning för ridskoleelever på klubb ansluten till Stockholms Läns Ridsportförbund.

Alla lektionsryttare kan vara med, på häst eller ponny i både dressyr och hoppning. Ofta börjar tävlingsdagen med en guidad tur av "hemmalagets" anläggning och avslutas med en gemensam fika.

Cupen ger lektionsryttare en chans att komma ut och tävla på andra ridskolor, och det blir extra spännande eftersom tävlingen rids på hemmalagets ridskolehästar och ponnys.

Tävlingen är uppdelad i lottade grupper om 4 max 5 lag/grupp där alla lag i varje grupp möts en gång på hemmaplan och en gång borta. Gruppsegrare möts därefter semifinal/final. Cupernas grundomgång startar på hösten och avslutas med semifinal och final följande vår. "

Alltså, imorgon kommer det komma sex ryttare från Täby Ridskola till oss. Först hoppar vi en bana på ca 70 cm innan vi lämnar över hästarna till de, så får de känna på hästarna innan de får hoppa banan de också. Jag kommer alltså lämna över Little May till en ryttare från Täby! Det här är jättekul och man får chansen att rida massa olika hästar samt lära känna nya människor, stor tumme upp till det här. ♥

 Jag och en ponny som heter Maya på Södertälje Ridklubb. Jättehärlig ponny!

Lovisa - TLryttarna

Fin blogg :D
/ TLryttarna

2014-01-12 @ 17:15:40
URL: http://tlryttarna.horseworld.se/

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback