HoppVideos

Här kommer lite oika hoppvideos från lite då och då. Ni ser ju hur sjukt såligt jag rider på Bisa. Hoppas vi kan få upp en video på när Tova rider henne så ni kan få se hur sjukt grym hon är på den ponnyn.
 
PonnyCup i Södertälje
Fick fyra fel pågrund utav att jag inte han få igång galoppen innan jag första hindret. Denna ponnyn hade väldigt kantig galopp och språnget blev helt knas så vi rev tyvärr det men vi hoppade det i alla fall. Hon ville gärna stanna som ni kanske ser på filmen.
 
HoppPass på Diana
Dethär är ett pass där det gick relativt bra. Vi hade dock vikarie vilket förklarar höjderna eftersom vi brukar hoppa högre med vår ordinarie tränare.
 
Hoppning på Ivar
Detta pass hoppade vi först ca 5-6 hinder ute och sedan red vi dressyr inne i ridhuset. Han är väll inte den bästa hoppponnyn men hans ras brukar inte direkt vara det helle så det förklarar det lite. Men för att vara Islandshäst är han verkligen sjukt grym på att hoppa!
 
HoppPass på Bisa
Som ni ser så passar jag och Bisa inte speciellt bra ihop och jag är jätteledsen men hon är min minst favorit häst i stallet och jag blir på allvar sur om jag får henne ett pass. Jag iprincip bryter ihop efter passen, varje gång...
 
Hoppning i Fållan med Ivar
Jag och Wilma hoppade några enstaka hinder i fållan med Islandshästarna, det var faktiskt väldigt kul måste  jag säga!
 
HoppPass på Luna
Ett hopppass då jag hade Luna. Det var faktiskt rätt länge sedan nu när jag tänker på det. Luna var min favorit häst ett tag men sedan kom ju Diana ♥
 

Tilda

Roligt inlägg att få se lite videosar från olika tillfällen! :)

Sv; Ja visst är han söt! :)

2013-11-18 @ 20:04:27
URL: http://tildaakesson.horseworld.se

Namn:
V.I.P?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback