Beställa

JUST NU TAR VI EMOT BESTÄLLNINGAR
 
Hur gör du för att beställa en design av oss? 
Maila emelie.sturk@gmail.com så gör antingen Emelie eller Tova den. Vi bedömmer då hur avancerad den ör och därefter kan vi bestämma priset efter prislistan. Det finns dock vissa krav som måste följas för att det ens ska bli en okej design.
 
♥ Inga mobildbilder. Vi kommer inte att göra designen om du mailar en massa mobilbilder som du vill att vi ska använda. Det krävs bilder av bra kvalité för att designen ens ska bli okej. Om vi sitter och gör massa designer med mobilbilder så försämras genast kvalitén på designen och det är inte roligt för någon.
 
♥ Inget tjat. Du får inte tjata om att vi snälla ska göra en gratis design. Det bli bara jobbigt i längden. Dock så får du jättegärna påminna om du beställt en design och det tar för lång tid.
 
Betala när designen är klar. Vi gör designen innan vi får betalt men ingen design kommer att sättas in på din blogg förens vi fått pengar för den. Varför vi gör den innan (så att ni får se den) är för att vi inte vill att någon ska tro att vi lurar er.

Arkiv


Priser

Att köpa en design av oss kan kosta lite olika beroende på vad du vill ha. Därför förenklar vi det hela här i en liten prislist så att du vet exakt vilket pris vi tar.
 
Hel design (avancerad) - 100 kr
Hel design (enkel) - 75 kr
Endast header (avancerad) - 50 kr
Endast header (enkel) - 25 kr
 
En avancerad design innebär mycket pyssel och mycket ändringar från det som är sk. en "grunddesign". Exempel på saker som räknas in i en avancerad design är bläddrande header, meny under headern, flera menyer osv. Om du själv inte vet ifall din idé räknas in som avancerad så är det bara att beställa och så bedömmer vi.
 
En avancerad header är en header med mycket pyssel och mycket detaljer. Det är också en bläddrande header. Om du inte vet ifall din idé är en avancerad header så är det bara att beställa så bedömmer vi ifall den är det eller inte.