Godmorgon!

Konserten igår var sååå bra, det var galet. Det var inte bara låtar från hennes Bangerz album utan även covers och lite andra låtar såsom Party in the USA och 23. Riktigt häftigt iallafall! Sedan när jag kom hem låg jag i sängen och tittade några avsnitt av New Girl innan jag somnade. 

Idag så ska jag först ta det lugnt ett litet tag och fixa i ordning allt innan jag åker till Emelie för att sova där. Kommer nog bli supermysigt! Imorgon ska vi till stallet för att vara med och hålla i skötartävlingen som säkert kommer bli jätteroligt, hoppas att det kommer många barn. :)
 
©©©©

Lite fler bilder från igår

©

Godmorgon! ♥

©©©©
Idag är det fredag, även om det inte känns som det på grund av ledigheten. Kändes faktiskt riktigt mycket som lördag igår, haha! Jag ska snart sätta mig i bilen med pappa till Täby för att gå hos en kiropraktor med min rygg, ska bli intressant att se vad han har att säga.

Efter det åker vi hem och är hemma en snabbis innan jag, Linn och mamma möter upp Carro och hennes syster samt mamma för att åka in till stan och äta på Vapiano. Sedan åker vi vidare till Globen för att se på MILEY CYRUS! Supertaggad, ska bli så himla kul. Hon är jättegrym och jag tycker verkligen om henne och hennes musik.

Fredag

©
Inte för att det känns som fredag men det är ju ändå en fredag. Jag ska förmodligen till gröna lund med Emma och sedan rida två pass för att sedan sova hos Emma. Skulle egentligen ha sovit hos min kusin men de bor en bit bort och jag orkar verkligen inte åka dit ut för att sedan imorgon bitti åka hem igen. Det är alldeles för ansträngande för mig haha. Tova ska ju iväg på konsert idag så det blev lite svårt att vara med henne. Vi hörs! 
 

Onsdagens Ridpass

Copyright
Igår var det ju ett ridpas och då var det hoppning. Jag fick som väntat Diana. Det var väldigt roliga övningar, mycket linjer och tillslut en kort liten bana. Diana var jätteduktig och inget hände. Ibland kunde jag känna henne tveka men det var lätt att rätta till så det blev inget problem. Jag är verkligen jättenöjd med passet så det är kul! Imorgon blir det 2 ridpass och först mitt egna och sedan för Rebecca om jag inte minns fel. 
 

Ebba & Sparkling Saphire

 

Bilder från hopptävlingen

Copyright
Här är några få bilder jag fotade idag. Jag fotade väldigt många fler men jag orkar inte redigera igenom alla just nu så ni får se de här. Det är jättesträng copyright och jag är fullt seriös. Ingen får använda bilden och ryttaren måste be om tillstånd ifall den ska användas i designer eller liknande. Annars får ryttaren använda den.
 

Lite bilder från idag

© Tova Eivinson 2014 ~ Nikon D3100 ©
Idag var jag och Emelie som sagt på tävling och fotade lite. Superfina hästar och duktiga ryttare! Vissa bilder blev riktigt bra, bland de bästa jag tagit i tävlingssammanhang medan andra blev jättefula. Bara att träna vidare. ;) De här ovan är ett urval av de bästa som jag är riktigt nöjd med. Som vanligt får man inte ta utan att fråga först!

Påväg till hopptävling

Hej på er! Nu sitter jag och Tova i bilen och ska fota på en hopptävling och det fick bli ponnyallsvenskan div 1. Det ska bli kul och vi hoppas på fina bilder! Sedan när vi kommer hem så kanske vi hoppar lite med Bella! Om ni inte visste det så är Bella Tovas urgulliga hund som hoppar hur snyggt och bra som helst!
Copyright
/Emelie

Sista skoldagen på veckan

Har nyss slutfört ett läsförståelseprov vilket gick bra, jag läser väldigt mycket men gillar inte att läsa under press. Iallafall så slutar jag tidigare idag, går halvdag, eftersom att på vår skola så gör vi det innan röda dagar. Efter jag slutat åker jag hem, tar det lugnt och äter lite mellis innan jag åker till stallet. 

Idag är det hoppning som står på schemat och jag är riktigt taggad, ska bli superkul! Antagligen kommer jag att få sitta på Anna-Bell, ett litet d-ponnysto som ni läst om en del då Emelie ridit henne lite. Iallafall så hoppar hon helt annorlunda än Eminem så det blir spännande att se hur det går men ska försöka att verkligen tänka på min hoppsits och rida noggrannt och fint. Var något år sedan jag hoppade henne sist så det blir kul att pröva en "ny" häst! 

Efter ridningen så ska vi antagligen först gå hem till Emelie och hämta hennes grejer och sedan hem till mig, då hon ska sova hos mig.
PonnySm 2013

God morgon

Copyright
Onsdag idag. Näst sista skoldagen som följer schemat för min del. Ikväll är det också hoppning i P7an och om vi får samma hästar som förra veckan så får jag Diana vilket absolut inte är något dåligt. Vi får helt enkelt se vem som jag får hoppa ikväll. Det är en ganska lång dag i skolan men jag tror att många av ämnena kommer att gå igenom betyg och annars inte göra otroligt mycket. Vi hörs mer under dagen!
 

Min dag, Tisdag

Copyright
Så jag hade skola, inte alls en speciellt jobbig dag och jag har överlevt den. Sedan när jag kom hem så vilade jag lite, cyklade och handlade och så städade jag i köket. Intressant va? Men det är väl inte så mycket som händer just nu. Snart är det ju dock sommarlov och ni blir fullproppade med vad som händer varje dag! Jag längtar så mycket så att jag dör. Det är 40 dagar kvar tills Emma kommer. Fattar ni? Jag har haft nedräkning sedan det var 300 dagar kvar och nu är det bara 40 dagar. Det är helt galet. Jag längtar!!
 

Ridpasset

Det var så extremt blåsigt ute så det blev ingen uteritt idag. Jag och Moa skrittade ut först och hon var snäll, lite på tårna mot slutet men hon höll sig på marken iallafall. Känns skönt att åtminstone ha varit ute en liten sväng efter kaoset den senaste uteritten, så att jag vet att det GÅR och att hon inte flyger upp i luften så fort jag lämnar gården. 

Iallafall så var det tur att vi inte red ut ordentligt idag då hon var jättejobbig. Spänd, stretig och superpigg. Antagligen på grund av blåsten. Jag var även trött och hade ingen lust att bråka med henne så jag red henne en kortis; mest i skritt och trav, lite galopp. När hon var fin så avslutade jag med att skritta av henne för hand och sedan så betade jag henne en stund innan jag pysslade lite inne i stallet. 
 
Lite bilder från dagen ♥

Bilder Upplandsbro

Copyright
Jag tänkte att jag skulle visa bilderna som jag fotade i upplandsbro. Nej det här är inte ens i närheten av alla men det är några som jag gillar. Endast ryttarna får använda bilderna och ingen annan. Vad tycker ni om bilderna? Jag är inte supernöjd. Det var ett svårt ljus att fota i då solen var så troligt stark att den syntes tydligt när den kom från fel håll.
 

Godmorgon

Idag är det Tisdag. Inget planerat för min del förutom att verkligen vila ut och kanske plugga in franskaglosor. Är inte jättetaggad på att behöva plugga på dem men, what to do? Det är i alla fall inte en jobbig dag i skolan utan det är faktiskt en rätt så lugn dag vilket är bra. Jag har tre skoldagar kvar som följer schemat och en av de tre är idag. Det är helt galet! Snart är det sommarlov och snart så kommer hästen. Gud vad jag längtar.